StarTR Türkiye,nin Sanal Sohbet Odaları esokey, okeylisans, OkeyLisans İnternet Hizmetleri

Evde Kal Türkiyem 💕

Korona virüs ve sebep olduğu COVID-19 hastalığından kendinizi ve çevrenizdekileri korumak için, T.C. Sağlık Bakanlığı'nın yayınladığı 14 Kural'a uymanızı önemle rica ederiz.

Daha Fazlası

UzmanYazar Sponsorluk 🎭

Öneri, istek, görüş, reklam ve sponsorluk, anlaşmaları hakkında bilgi almak için, iletişim sayfamızı kullanabilirsiniz.

Daha Fazlası

Forum Kuralları! 📨

Uzmanazar | kendine özgü kuralları olan, sınırsız özgürlük vaat etmeyen, akla her gelenin söylenmesinin ve isteyenin dilediği gibi davranmasının söz konusu olmadığı bir ortamdır.

Daha Fazlası

windows 11 official trailer

  1. Monarch

    Windows 11 Microsoft Windows 11 Beta Dosyası Sızdırıldı!

    Windows 11 sürümünün 24 Haziran 2021'de 11:00 ET'de olması planlanıyor, bu da 8:00 AM PT veya 20:30 PM IST anlamına geliyor. Neredeyse herkesin merak ettiği, Windows 11 ne zaman çıkacak” sorusu. Microsoft'un 29 Temmuz 2015'te en son Windows 10 işletim sistemini piyasaya sürmesinden bu yana...
Uzman Yazar Reklam Alani

Skype

Uzman Yazar Destek

StarTR

İnteraktif Siteler

Uzman Yazar

Resmi İnstagram Sayfası

Uzman Yazar

Resmi Youtube Kanalı

Uzman Yazar

Resmi Facebook Sayfası

Uzman Yazar

Resmi Twitter Sayfası

Google

Uzman Yazar Archive

Uzman Yazar

WhatsApp Destek Hattı